ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 23/24
+30 26510 41160
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
OutDoor Life - Είδη Κυνηγίου
Παρακαλούμε, κάντε εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα B2B (Χονδρικής πώλησης) της εταιρείας μας. Θα ενημερωθείτε με email για την ενεργοποίηση της πρόσβασης.
NEO
  • Μποτάκια DIOTTO EVOLUTION-HV WindTex®
  • Μποτάκια DIOTTO EVOLUTION-HV WindTex®
  • Μποτάκια DIOTTO EVOLUTION-HV WindTex®
Μποτάκια DIOTTO EVOLUTION-HV WindTex® ΚΩΔΙΚΟΣ: EVOLUTION WindTex® 547-HV
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DIOTTO ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DIOTTO

Μποτάκια DIOTTO EVOLUTION-HV WindTex®

 

Μποτάκια κυνηγιού και πεζοπορίας EVOLUTION-HV από full-grain δέρμα Nubuck, 100% αδιάβροχο και διαπνέον με εσωτερική επένδυση WindTex®, κολάρο στήριξης στη φτέρνα από Kevlar, περιμετρική προστασία από καουτσούκ και σόλα Vibram, υψηλής ορατότητας.

 

*Προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία.



Μποτάκια κυνηγιού και πεζοπορίας από full-grain δέρμα Nubuck με ανάποδη επεξεργασία, τα οποία διαθέτουν επάνω μέρος κατασκευασμένο από ενιαίο κομμάτι με μία μόνο επάλληλη πτυχή (πατέντα Diotto®), η οποία επιτρέπει στο νερό και στα υπολείμματα του δάσους να απομακρύνονται χωρίς να λιμνάζουν στο εσωτερικό.

Διαθέτουν πλευρική λωρίδα από καουτσούκ για την απορρόφηση εξωτερικών προσκρούσεων, καθώς και εξαρτήματα με πορτοκαλί τροχαλίες από ατσάλι για υψηλή ορατότητα.

Το κολάρο από Kevlar φέρει ειδικές ραφές που επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική στήριξη στον αστράγαλο.

Η εσωτερική επένδυση (μονοκόμματη κάλτσα) είναι κατασκευασμένη από ύφασμα WindTex®, εξασφαλίζοντας αδιαβροχοποίηση και διαπνοή.

Η ενδιάμεση σόλα είναι κατασκευασμένη από μικροπορώδες υλικό υψηλής ορατότητας και προσφέρει εξαιρετική αντικραδασμική προστασία, κάνοντας το βάδισμα πιο ξεκούραστο.

Η σόλα Vibram Fourà εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε είδους δασικό έδαφος, ακόμη και στα πιο ολισθηρά.

Το μοντέλο Evolution είναι ένα ευέλικτο και άνετο δερμάτινο μποτάκι, κατάλληλο για πεζοπορία και κυνήγι σε λόφους ή βουνά, ακόμη και σε δύσβατα περιβάλλοντα με βάτα και αγκάθια. Ιδανική επιλογή ακόμα και για πολύωρες εξορμήσεις κυνηγιού, σε δάση και λόφους, κυνήγι στο βουνό, κυνήγι σε πεδιάδες, συλλογή μανιταριών και τρούφας, πεζοπορία και ορεινή πεζοπορία (backpacking)

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

-Ανάποδο δέρμα Nubuck full grain (πάχος 2,6-2,8 mm), μοναδική κοπή με επάλληλη αναδίπλωση (πατέντα DIOTTO)

-Κολάρο προστασίας και στήριξης της φτέρνας από Kevlar

-Περιμετρική προστασία από καουτσούκ

-Εσωτερική επένδυση: WindTex® 100% αδιάβροχο με διαπνέουσα μεμβράνη

-Ενδιάμεση σόλα: Μικροπορώδες EVA

-Σόλα: Vibram Fourà

-Ακαμψία σόλας: Μέτρια

-Βάρος: 700 gr

-Ύψος: 20 cm

 

Τεχνολογία:






© 2026 OutdoorLife