Πληροφορίες +30 26510 41160

Η Εταιρεία

Πρόκειται για το Χάρη Γώγο που ίδρυσε την Outdoorlife και την Gorilla Shoots.

Έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει από το κυνήγι, έναν άνθρωπο που έχει ασχοληθεί με την αγωνιστική κυνοφιλία και εκτροφή σκύλων και έχει αναγνωριστεί από τους πάντες. Ιδρυτής και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Κυνοφιλικου Ομίλου Ιωαννίνων.


Η εταιρεία

Η Οutdoor Life ξεκίνησε την πορεία της με λιανική πώληση το 1999, όταν δημιουργήθηκε το κατάστημα στην υπάρχουσα διεύθυνση των Ιωαννίνων.

Μεσολάβησε μια τριετία, η οποία ήταν αρκετή για να καθιερώσει το κατάστημα Outdoor Life ανάμεσα στα δημοφιλέστερα της περιοχής, με σταθερά αυξανόμενη πελατεία.

Οι απαιτήσεις της μόνιμης πελατείας καθόρισαν τη νέα κίνηση της Οutdoor Life το 2001, όταν προχώρησε σε χονδρική πώληση και διανομή σκυλοτροφών στη δυτική Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, ενώ εξυπηρέτησε σε μεγάλο βαθμό τους Ηπειρώτες κυνηγούς και κυνόφιλους.

Το 2004 η Outdoor Life προχώρησε στην αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα καταξιωμένων οίκων, δημιουργώντας σταθερές συνεργασίες με γνωστούς και αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού σε όλα τα είδη κυνηγιού.

Το 2006 ο Χάρης Γώγος ίδρυσε μία υπερσύγχρονη βιοτεχνία φυσιγγίων που παράγει τα φυσίγγια GORILLA SHOOTS. Πρόκειται για φυσίγγια υψηλής ποιότητας, που διατίθενται σε 17 διαφορετικούς τύπους για κυνήγι και σκοποβολή.


Τα παραπάνω προϊόντα, διατίθενται μόνο από την Outdoor Life στην ελληνική αγορά και οι πωλήσεις τους πραγματοποιούνται μέσω ενός εξειδικευμένου δικτύου διανομής σε σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.